U susret 1. Konferenciji medijatora JI EUROPE

Pripremajući se za 1. konferenciju medijatora Jugoistočne Europe koja će se održati u Zagrebu 22.10.2016 godine pod visokim pokroviteljstvom Grada Zagreba medijatori iz Bosne i Hercegovine, prof dr. Selimović Muharem, Gorazd Đurović iz Beograda Republika Srbija te organizator iz Republike Hrvatske predsjednik Centra za mirenje “Medijator” Stipe Šola u Županji su održali sastanak.

Definiran je program Konferencije kao i  ciljevi te sudionici koji će kroz svoja izlaganja dati doprinos implementaciji medijacije na ovim prostorima kao alat za primarmo rješavanje konflikata i sporova  te primjena vrijednosti koje medijacija nosi u poticanju izgradnje sigurnije budućnosti na turbulentnim prostorima Jugoistočne Europe. Očekuje se sudjelovanje medijatora iz Republike Bosne i Hercegovine, Republike Srbije, Republike Makedonije i naravno domaćih iz Republike Hrvatske.

 

Konferencija se održava u suradnji s Udrugom Hrvatska Pomaže, Visokom školom međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld iz Zagreba.

Zainteresirani medijatori koji bi željeli sudjelovati u radu Konferencije mogu se prijaviti putem emila medijator@medijator.com.hr iinfo@medijator.com

upanja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn