Euro
Posted: 03 Siječanj 2023 02:08 PO.P
Newbie
Rank
Total Posts:  2
Joined  2023-01-03
Pozdrav,

u novo nastaloj situaciji s eurom u HR primjetila sam kako mi na većini ugostiteljskih, uslužnih te pekarskih djelatnosti zaposlenici izvaćaju kune iako sam platila eurom.
Iako sam rekla da želim da mi vrate ostatak novaca u eurima, zaposlenici nisu imali odgovor na moje pritužbe te su samo šutili. što da radim u ovakvim ili sličnim sitacijama? Kome se obratiti?

Hvala na odgovoru.
Profile

Posted: 03 Siječanj 2023 06:17 PO.P   [ # 1 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  3
Joined  2022-11-08
Svakako je ovo veliki trenutak za sve kako za trgovce tako i za potrošače. Trebati će dosta strpljenja i uvažavanja objektivnih okolnosti i svih procedura koje zahtijevaju zamjenu valute.
Tijekom cijele ove godine biti će moguće zamijeniti kune u euro tako da iako vam u prvim danima ove godine i koja viška ostane nepotrošena nećete ih izgubiti moći ćete je zamijeniti za euro.
Naravno da ima i onih koji pokušavaju o ovim okolnostima i izvući neku materijalnu korist, a ukoliko to i rade s namjerom tada je dobro izraziti nezadovoljstvo trgovcu putem pisanog prigovora kako bi se takva ponašanja suzbila.
Profile

Posted: 24 Ožujak 2023 12:24 PO.P   [ # 2 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  1
Joined  2023-03-24
I ja sam imao takve situacije, hvala vam puno što ste mi savjetovali kako postupiti u ovoj situaciji.
Profile